Naša kompanija se bavi proizvodnjom i montažom metalnih kapija i ograda, kako za privatne kuće, tako i za poslovne objekte. Koristimo najkvalitetnije materijale i moderne tehnologije u izradi naših proizvoda kako bi se osigurala dugotrajnost i sigurnost.

Naša ponuda uključuje različite vrste kapija i ograda - od klasičnih metalnih kapija i ograda do modernih dizajna koji se savršeno uklapaju u svaki prostor. Izrađujemo kapije i ograde po meri, prema željama i potrebama naših klijenata.

Također, nudimo i izradu žičanih ograda koje su idealne za sportske terene, vrtiće, parkove ili zaštitu poslovnih objekata. Naše žičane ograde su izrađene od visokokvalitetnih materijala i pružaju izvrsnu zaštitu i sigurnost.

Naš tim stručnjaka će vam pomoći u odabiru najboljeg rešenja za vaše potrebe te će osigurati kvalitetnu montažu i instalaciju naših proizvoda.

Kontaktirajte nas danas kako biste dobili besplatnu ponudu za izradu metalnih kapija i ograda ili žičanih ograda za vaš objekt. Vimeks je vaš pouzdan partner za sigurnost i eleganciju u vašem domu ili poslovnom prostoru.

KRATKI ROKOVI IZRADE I MONTAŽE!

  • KLIZNE KAPIJE
  • FIKSNE KAPIJE
  • METALNE OGRADE
  • OGRADE – ŽIČANE I METALNE

Metalne kapije i ograde - Vimeks doo